Koga SNAGA podržava u drugom krugu lokalnih izbora?

Koga SNAGA podržava u drugom krugu lokalnih izbora?

Pred nama je drugi krug lokalnih izbora!

Iako smo u tim izborima sudjelovali tek na dvije liste, obje su dobile povjerenje građana, kako lista s Akcijom mladih u Rijeci, tako i naš kandidat Vlado Iljkić na županijskoj listi u Vukovarsko-srijemskoj županiji.

Zahvaljujemo se na povjerenju koje ste nam dali svojim glasovima.

Vjerujemo da ćete i u drugom krugu podržati našega Vladu Iljkića, koji je kandidat  za dožupana na listi Tomislava Panenića, kandidata MOSTA za župana u Vukovarsko-srijemskoj županiji.

Budući da je upravo MOST prije lokalnih izbora dao bezrezervnu podršku nastojanjima Udruge Franak da se zakonski riješe preostale nezakonitosti u radu banaka te je pripremio izmjene Zakona o HNB-u, koje nažalost HDZ nije podržao unatoč sporazumu s MOST-om odnosno HDZ-ovi zastupnici glasali su protiv zakonskih izmjena u Hrvatskome saboru čime su spriječili reviziju rada Hrvatske narodne banke, stranka Snaga i zastupnik Goran Aleksić daju apsolutnu podršku MOST-u u drugome krugu lokalnih izbora 4. lipnja 2017.

Pozivamo vas stoga, da osim Tomislava Paneneća i Vlade Iljkića, podržite i Nikolu Grmoju za župana u Dubrovačko-neretvanskoj županiji, Katarinu Ujdur za gradonačelnicu Metkovića te Miru Bulja za župana u Splitsko-dalmatinskoj županiji.

Izađite na izbore, ne budite samo pasivni promatrači!

SNAGA – Stranka narodnog i građanskog aktivizma

Vukovar


Rijeka


Metković

Leave a Reply