U Zagrebu održan skup članova i simpatizera SNAGA-e

U Zagrebu održan skup članova i simpatizera SNAGA-e

Stranka SNAGA održala je 30. rujna 2017. godine u Europskom domu u Zagrebu skup svojih članova i simpatizera.

Uvodnu riječ na skupu održao je predsjednik Glavnog odbora Goran Aleksić koji je pozdravio prisutne, izvijestio o svojem radu u Hrvatskome saboru i o tome kako je došlo do osnivanja stranke. Na skupu su govorili i članovi Glavnog odbora stranke Nino Rasberger, Vlado Iljkić i Alen Tanković Varga.

SNAGA želi promijeniti političku paradigmu koja vlada u Hrvatskoj, ukinuti politički klijentelizam u državnim tvrtkama, privući ljude koji iza sebe imaju rezultate te što više mladih i talentiranih ljudi. SNAGA – stranka narodnog i građanskog aktivizma, u skladu sa svojim nazivom, želi se boriti za socijalnu pravdu i jednakost svih građana.

U predstavljanjima i pojedinačnim izlaganjima članova i simpatizera SNAGA-e, prepoznati su volja i htijenje da zajedničkim snagama mijenjamo našu sadašnjost i stvaramo bolju budućnost, ne samo za sebe, veći i za generacije koje dolaze. Da je tako, govore zaključci skupa da je nužno vraćanje povjerenja građana u sustav, da se donošenje važnih odluka mora prepustiti stručnjacima i ljudima sa znanjem i referencama te da se mora zaustaviti iseljavanje iz Hrvatske. SNAGA je stranka građanske inicijative i kao takva nije opterećena ideologijama niti dogmama određenih svjetonazora te će se baviti prije svega rješavanjem egzistancijalnih pitanja i težiti postizanju socijalne, ekonomske i pravne sigurnosti za sve građane.

Izborom neslužbenih povjerenika stranke za pojedine gradove, uspostavljanjem suradnje na stručnim razinama, novim idejama i podrškom svih okupljenih, stvorili smo temelje za jačanje i rast vaše i naše SNAGA-e.

Pozivamo sve vas koji ste u ovome izvještaju i našem dosadašnjem radu prepoznali ideje i ciljeve slične vašim razmišljanjima da nam se pridružite. Jer snaga SNAGA-e je prije svega u njezinim ljudima! Snaga SNAGA-e može biti u svima vama!

SNAGA se ne temelji na fizičkim karakteristikama, nego na neslomljivoj volji!

Goran Aleksić
Predsjednik Glavnog odbora stranke SNAGA

 

 

Leave a Reply